Пандюл

Върху земя човек роден е.
Но той на нея е роден
небе да вижда и да стене,
загуби ли го някой ден…

Къде?

Пещера Проходна

27 Януари - 01 Декември 2024 г.

Цена: от 70 лв.

Изживяване: неописуемо!

Месец Дати
Януари 27
Февруари 17
Март 3
Април 6, (20), 21
Юни (1), 2, 9, (22), 23
Юли 7, (27), 28
Август 10, 11, (31)
Септември 1
Октомври 19, 20
Ноември 2, (16), 17, 30
Декември 1

– единичен с предплащане, за неопределена дата (според графика и 1 година валидност) – 70 лв./човек
– единичен, със заплащане на място – 80 лв./човек

– тандемен с предплащане, за неопределена дата (според графика и 1 година валидност) – 160 лв./тандем
– тандемен, със заплащане на място – 180 лв./тандем

– монтирано видео – 30 лв./скок  (по желание)

РЕЗЕРВИРАЙ

  Дата

  Тип

  Име (задължително)

  Email (задължително)

  Телефон (задължително)

  Номер на ваучер

  Коментар

  Още за пандюла

  Има само едно нещо, което може да ви държи толкова време между небето и земята. И това е уникалния скок „пандюл”. За да разберете колко различно е усещането, ще ви го опишем така: това е като да се люлееш на огромна люлка между небето и земята! По-добро от спускането с парашут, защото имаш път не само надолу, а и нагоре. По-забавно от бънджи скок, защото имаш ход и настрани, съчетан с усещането за реене на птица в простора.
  Представете си го така: засилвате се няколко метра…и се хвърляте в пропастта – под моста или скалния венец, вързан с ластични въжета. Всичко започва със свободен полет, който постепенно преминава в люлеене между горе и долу, за да завърши с прегръдката на гравитацията, която ту ви пуска, ту ви сграбчва отново. Ако в другите екстремни спортове адреналинът идва като прилив, тук той се блъска в стените на гравитацията и ви дава съвсем нови усещания, които не може да изпитате по никакъв друг начин!
  Ако все още ви е трудно да си го представите, ще ви разкрием, че името на „пандюл”-а идва от pendulum (английски – махало). Така, че ако искате да сте Махалото на Фуко и с вашето люлеене да докажете на себе си и на света, че Земята се върти – пробвайте скока пандюл!

  Важно!

  • При лоши климатични условия, забрана от институции и други форс мажорни обстоятелства по решение на АХ!Спорт, предплатеният скок става със срок на ползване 1 година, от датата на заплащане.
  • Скоковете се провеждат по предварително обявен график. 
  • Минимална цена за извършване на скокове извън графика 490 лв.( изчислен на база 7 човека х 70 лв.), може да се направи и през делничен ден или на дата удобна за групата, като може да осигурим и транспорта, който допълнително се заплаща.
  • Преди извършване на скок ползвателят подписва декларация за своето физическо и психическо състояние….. 
  • Максимално тегло на скачащия до 180 кг.  
  • За лица под 18 години е необходимо присъствие или съгласие на родител/настойник, за да бъде изпълнен скока.  
  • За лица под 12 год. е задължително скока да бъде тандем. 
  • За да се състои мероприятието е необходимо да са резервирани минимум 7 скока. 
  • Услугата е зависима от метеорологичните условия. При лоши климатичните условия мероприятието НЯМА да се състои и всички записали се ще бъдат уведомени ден преди мероприятието.  
  • Анулиране на резервация минимум 48 часа преди мероприятие.
  • При направена резервация и неотменена в срок, за презаверка на друга дата от графика се доплаща такса презаверка 30 лв. за единичен и 50 лв. за тандемен скок. 
  • В случай на заплатено видео заснемане или снимки към скока, линк за свалянето им ще получите на предоставения e-mail при резервация, не по-късно от две седмици от датата на скока. Ако не получите линк за видео или снимки в този период, Ви молим да се свържете с нас.