Пандюл

Върху земя човек роден е.
Но той на нея е роден
небе да вижда и да стене,
загуби ли го някой ден…

Къде?

Пещера Проходна

14 Фев - 11 Дек 2021 г.

Цена: от 60 лв.

Изживяване: неописуемо!

Октомври22, 23

Месец Дати
Ноември 7, 28
Декември 11, (12)

– единичен с предплащане, за неопределена дата (според графика и 6 месеца валидност) – 60 лв.
– единичен, със заплащане на място – 70 лв.

– тандемен с предплащане, за неопределена дата (според графика и 6 месеца валидност) – 140 лв.
– тандемен, със заплащане на място – 160 лв.

За записвания и запитвания на тел: 02/943 47 30; 02/943 57 80 GSM 0884 850 415;

Още за пандюла

Има само едно нещо, което може да ви държи толкова време между небето и земята. И това е уникалния скок „пандюл”. За да разберете колко различно е усещането, ще ви го опишем така: това е като да се люлееш на огромна люлка между небето и земята! По-добро от спускането с парашут, защото имаш път не само надолу, а и нагоре. По-забавно от бънджи скок, защото имаш ход и настрани, съчетан с усещането за реене на птица в простора.
Представете си го така: засилвате се няколко метра…и се хвърляте в пропастта – под моста или скалния венец, вързан с ластични въжета. Всичко започва със свободен полет, който постепенно преминава в люлеене между горе и долу, за да завърши с прегръдката на гравитацията, която ту ви пуска, ту ви сграбчва отново. Ако в другите екстремни спортове адреналинът идва като прилив, тук той се блъска в стените на гравитацията и ви дава съвсем нови усещания, които не може да изпитате по никакъв друг начин!
Ако все още ви е трудно да си го представите, ще ви разкрием, че името на „пандюл”-а идва от pendulum (английски – махало). Така, че ако искате да сте Махалото на Фуко и с вашето люлеене да докажете на себе си и на света, че Земята се върти – пробвайте скока пандюл!