Парапланер
polet-s-paraplaner-ax-sport
Полет с парапланер

Полет с тандемен парапланер

С нас летят хора на възрас от 6 до 80 години.

Ако искате да полетите с опитен пилот или да изненадате любим човек с подарък ваучер-за тандемен полет просто ни се обадете за запитвания и записвания:

0888 391 24; 0888 391 240; 02/ 943 47 30; 02/ 943 57 80

Места за полет:

  • гр. Сопот
  • планина Витоша
  • к.к. Албена
  • Шумен
  • Асеновград – Добростан

100 лв. – панорамен полет – 15 до 25 мин.
160 лв. – прелет, който може да продължи повече от 1 час. Прелитат се 10-30 километра посредством ползване на въздушни течения.
150 лв. – екстремен АКРО (акробатичен) полет с продължителност около 5-15 минути. Изпълняват се акробатични фигури с претоварвания 2-3 G. Внимавайте, какво си пожелавате.

30 лв. – ВИДЕО заснемане и снимки на полета.

Ограничават ни само лоши климатични условия.  За резервиране на полет е нужно да се свържете с нас 3 дни преди желаната от вас дата.

Подходящо облекло:

  • спортни обувки
  • ветроустойчиво яке
  • дълги панталони
  • слънчеви очила.

За да лети човек с парапланер…трябва да вярва в невидимото. Ако ни се доверите и полетите с нас, ще повярвате и вие. Парапланеризмът е най-бързо развиващия се екстремен спорт в България. И има защо. Страната ни предлага уникални места за парапланеризъм от световен мащаб. А направите ли го поне веднъж, завинаги ще станете част от онези хора, които са летели и ходят по земята с очи, обърнати към небето, защото са били вече там. Авторът на Малкия принц – Екзюпери казва: „Аз летя, за да се освободя от тиранията на дребните неща”.

Направо е невероятно как малко плат, въжета и лек метал могат да дадат такова усещане за радост, сила, свобода, вдъхновение, кеф и в края на краищата – гордост.

Ако го погледнете не толкова драматично, ще разберете, че парапланеризмът е най-вълнуващото нещо, което може да направите с вашите панталони. Може да си лафите с орлите и соколите, а може и просто да се изплюете на света и нищо неподозиращите туристи долу.

Независимо от какви подбуди ще опитате, усещането за полет с парапланер ще остане като едно от най-вълнуващите неща в живота ви.

ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ НА ПОЛЕТ С ПАРАПЛАНЕР

Попълнете формата за резервация и ще получите потвърждение по email

 

Полет с парапланер 2

Име (задължително)

Email (задължително)

Телефон (задължително)

Локация (задължително)


Номер на ваучер

Коментар

[recaptcha]

[wpgdprc "Използвайки тази форма, Вие се съгласявате със съхранението и обработката на Вашите данни от този сайт."]

       

Leave A Comment