Пещери – Спелеология

Какви приключение ви очакват?

Ще има спускане, ще има изкачване, ще има и проникване. Проникване в необлагородени пещери, за да споделите нашето щастие, че все още не са облагородени. Не можем да ви обещаем на 100 процента нападения на кръвожадни прилепи и ходене по гуано (екскременти на прилепи), защото това е екстра, която само природата може да ви даде, но има голяма вероятност.

Ще има разглеждане на сталактити, сталагмити, сталактони, драперии  всякакви там пещерни образования, които всеки има право сам да си оприличи на какво му приличат. Обещаваме, че с нас няма екскурзовод, който да ви посочва все същите пещерни рецидивисти – Пазителя на пещерата, баба Яга, Снежанка и 7-те джуджета, Орела или Сокола, Великана или Исполина…Оставяме всичко на вашето въображение.

За тези, които са свикнали с градската среда и трудно се откъсват от нея, ще ги качим на „тролей” (това изживяване е по-силно от возене без билет в тролей 22, повярвайте ни!).

А за тези, които обичат девствената природа, сме подготвили необезчестени от хорския взор реки, езера, поточета и кози пътеки. Елате с нас, ние водим!

Резервирай

  Дата (задължително)

  Име (задължително)

  Email (задължително)

  Телефон (задължително)

  Номер на ваучер

  Коментар